Услуги

През последните няколко години ние изпълнихме дестекти поръчки от нашите клиенти. Услугите, които предлагаме са предимно за изготвяне на строителни графици и сметки, но можете да разгледате и програмите, които сме направили по поръчка.

Ние работим с модерни софтуери за графициране, което ни позволява да разработваме всякакви допълнителни изгледи, като диаграми на работната ръка, мрежови графици и т.н. От друга страна стойностните сметки и анализните цени изпълняваме на наш собствен софтуер, към който се отнасяме доста сериозно и подобряваме постоянно.

.

Пуснете запитване


Можете да използвате формата от долу за да ни пуснете запитване. Просто в текстовото поле напишете от какво имате нужда. Не е необходимо формата да следва описаните услуги. Може да напишете за пример:
"Имам нужда от изготвяне само на мрежови график и само на анализни цени по вече направена сметка. Ще са ми необходими до следващата сряда."
или
"Имам готово КСС, но ми трябват анализни цени и справка за разходите на труд в човеко - часове"

Ние ще се постараем да ви отговорим оптимално бързо. Ако все пак прецените можете директно да ни се обадите на телефон (0889) 242 096.







ИЗГОТВЯНЕ НА МРЕЖОВИ ГРАФИЦИ


3
Можете да ни поръчате изготвянето, както на линейни така и на мрежови графици отговарящи на всички изисквания на тръжните документации на обществените поръчки. В това число влизат и диаграмите на работната ръка, финансовият график по месеци (с и без натрупване).

Екипът има готовност да отговори на вашите изисквания по отношение на софтуер. Вашите графици могат да бъдат изготвени както на Microsoft Project, така и на Primavera.

.
.

ИЗГОТВЯНЕ НА СТОЙНОСТНИ СМЕТКИ (КСС)


1Ето и една от най – търсените ни услуги, а именно изготвяне на стойностни сметки с анализни цени. Изготвяните стойностни сметки могат да бъдат профилирани в:
.
.
» изготвяне на стойностни сметки с анализни цени за предаване на оферта по обществена поръчка
» изготвяне на анализни цени по вече изготвено КСС
» съставяне на анализи по специфични технологии

.
.

ИЗГОТВЯНЕ НА КОЛИЧЕСТВЕНИ СМЕТКИ (КС)


2Екипът предлага изготвяне на количествени сметки по всички части, като количествата могат да бъдат извадени както от чертежи на AutoCAD или PDF, така и от хартиени.

Ние имаме готовността при нужда да дойдем на място на обекта ви и да снемем количества, които вече са изпълнение, което разбира се включва и скица на AutoCAD.

.
.

ИЗРАБОТКА НА СОФТУЕР ПО ПОРЪЧКА


5При изработката на софтуер по поръчка се използват технологии на Microsoft(C# – Windows Forms и WPF, VBA) и Autodesk (AutoLISP и VisualLISP), които са доказали стабилността и ефективността си с течение на времето.

.
.

ИЗГОТВЯНЕ НА ПОДРОБНИ СПЕЦИФИКАЦИИ (заявки за арматурни дворове)


0Тази услуга предлага изготвянето на подробни спецификации на армировката, както за проекти, така и за поръчки в арматурни дворове.

Спецификациите могат да бъдат предавани в:
» във Excel`ски формат – удобни са при поръчки на арматурни дворове
» във AutoCAD`ски формат – подходящи са за добавяне към работни проекти по част Конструктивна

.
.
.